Pannkaka var det

Hej! Efter att ha varit sugen på pannkaka i ett halvår tog jag äntligen tag i saken. Det blev super gott. Har idag varit på banken och på Marc's och handlat.. Hoppas att det är bra där hemma!!!

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: christina eriksson

Mums!Vi åt pannkakor igår.fast färska hallon fanns inte!Idag har Patriks barn varit här medan Patrik o Eva fixa bromsar på bilen. Då åt vi lasange och efter en timme i lekparken blev det äppelpaj och vaniljsås! Det va inte så dumt det heller!Linnea lekte med Becky och tränade henne, det var nästan som när du är hemma och tar hand om Becky! PUSS!

Svar: Men vad mysigt!!! Jag saknar Becky och Nalle-Hund..
Susanne Eriksson

2012-10-13 @ 16:19:28
Postat av: Evelina

Hej Susanne! Det är roligt att se hur du har det! Det verkar vara ett högt tempo på studierna i staterna, är det stor skillnad annars jämfört med i Sverige? Mkt föreläsningar? Jag kollar faktiskt på ditt favvoprogram just nu, Hollywoodfruar :) Kramar!

Svar: Hej!!! :).Kul!!!! Ja du det är tempo i väldigt hög fart. inte alls vad man är van med. Det är jobbigt att läsa så många kurser samtidigt fast då lär man sig ju även att värdera det svenska sättet med fokus. Jag har mellan 2--3 lektioner varje dag utom fredagar för då är jag ledig.. Ja, den showen är ju fantastisk tycker jag... Kram!!
Susanne Eriksson

2012-10-13 @ 19:22:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0