Skor

Jag är så trött på att alltid ha skorna både inne och ute... Tycker man får ont i fötterna av det. Nu ska jag gå och äta middag snart.


Soppa

Har varit och handlat nyss på två affärer, meningen var att jag och Kersin(kk) skulle köpa saker och sätta på väggarna i vårat rum för att det är så tråkigta väggar. MEN det fanns inget, så jag köpte några stora papper och lite glitterpennor. PÅ vägen hem så var det verkligen jätte tungt och bära, vi gick och pratade om hur bra de skulle vara att göra vänskap med någon som har bil. När vi är brevid Wallgreens (affären brevid oss) stannar det en röd "rostig" bil med en rökande otroligt glad man i och säger: Oh Girls, do you want me to drive you somewhere???. Nu var vi ju ganska nära hemma och tackade nej till denna "glada" "rökande" man. Men om vi nu hade varit längre ifrån hade vi GARANTERAT sagt nej iaf. Man kan ju faktiskt inte lita på människor oavsett om de är "glada" och "röker" eller ej. 
 
 
Väl hemma så typ glömmer jag att jag fixar mat på spisen för jag har allt fokus på att få göra mina målningar (var kul att göra något annat här borta). Kerstin sa till mig: du ser ut som en man när du äter... Hade absolut ingen lust att äta alls egentligen utan bara få i mig det eftersom jag var så hungrig, har seriöst tagit mig en timme att äta soppan som jag fortfarande inte ätit klart, jag sitter faktiskt och äter den nu med medans jag skriver. 
 
 
 
Nu måste jag gå och duscha för ingen vill träffa mig annars, det kommer folk hit snart och de ska bli kul fast vi som bor i denna lägenhet är lite trötta, men de ska vi väl försöka att ändra på. 
 
(Köpte massa godis oxå som jag ville prova. Saknar Sverige lite så köpte wasa och lite fiskar)









 
 
 

Hej

Ligger här i min säng och har just ätit någon köttgryta på burk som jag värmde på spisen vilket är en gasspis. Jag har aldrig använt en gasspis förut... men åh vad bra de gick,  Inte svårt alls faktiskt. och gott blev de oxå, faktiskt väldigt gott. Då kanske man kan fråga sig hur man kan tycka att mat på burk är så gott?!. Julia fick visa mig hur gasspisen fungerade (vilket är en av tjerna jag bor med).
 
Har haft klass nu på kvällen mellan 18:15-21:15, inte så roligt faktiskt ska försöka att byta bort den klassen imorgon till en annan som jag mer än gärna vill läsa och passar perfa med mitt schema.
 
Tyckte lite synd om mig själv nu ikväll (jag har lite längtan hem faktiskt, vilket är ganska vanligt). Eftersom det är (lite) synd om mig så gick jag till affären brevid mig som heter wallgreens. Där har dem massa krämer och grejer så att jag valde väl i sådär 20min vilken kräm jag skulle ha. Det blev en Dr lewinn vilket jag kollat upp tidigare och ska nog vara ett ganska bra märke, så himla kul att kunna handla dyrare märken eftersom att det inte är lika dyrt här att shoppa, den kostade kanske lite över 200kr. 
 
Tidigare idag har jag haft voice class, hon är rolig läraren, fast de roligaste är nog att de vi skulle sjunga är typ "vanligare" amerikanska sånger vilket jag inte kan, så de blir väl lite mummel ibland, får ta och träna lite på texten så blir de nog super duper. 
 
Imorgon på morgonen har jag business class följt av engelska lektion sedan är jag ledig resterande del av veckan, men jag har ändå saker att göra (homework). 
 
Nu ska jag gå och göra mig iordning för sängen och skicka lite mail, får inte heller glömma att tandtråda mina tänder. 
 
Tjingeling!! 
 
 
 
 
 


 
 

Positivitet

 

 

 

HEJ!!!!! 

 


Hur snälla är inte människorna här som idag då fick Maja höra att hon var vacker av mattanten/restaurangtanten på skolan.. Hur kul är inte de?. Undrar hur många mattanter/restaurangbiträden som berättar i Sverige för gästerna att dem är vackra?! Kanske några … Jag kan känna att det är en gladare miljö här än hemma I Sverige (Utan att gå in på städer för det skiljer sig) för OFTAST så är folk så positiva och energirika även fast man inte känner dem. Sedan vad jag fattat det som så beror öppenheten på vart man befinner sig i USA. Att här är dem faktiskt mer öppna än i ex New york, fast man kanske kan säga det samma med Stockholm och Umeå? Är inte alls insatt i detta egentligen, får väl se och jämföra när jag varit i New york en stund, eller i någon annan stad I detta land.

 

 

Nu ligger jag i sängen och försöker läsa och sammanfatta tills imorgon, tänkte borsta mina tänder och sedan fortsätta med detta fantastiska skolarbete. 

 

 

 

 

Dutt

Denna byggnaden är min entreprenör byggnad där jag läser om entreprenörskap. 


.
 
Självklart hade dem i byggnaden tårta att bjuda på (Inge kaka för mig) Denna kurs läser jag på kvällen.
 
 
Idag på min Engelska så kom vi typ aldrig igång för våran lärare skulle skriva massa ord på tavla, när hon var klar med de var det inte långt kvar tills vi skulle sluta. Aja, bättre lycka nästa gång ( hon är tydligen ny på skolan). Annat var det med min lärare i entreprenörskap han är den bästa läraren jag någonsin haft tror jag (har ju bara haft en lektion men jag tror det iaf). 
 
 
 
 
 

Safety

På området vid skolan behöver man inte vara rädd om natten, tydligen så ska denna staden vara en säker stad. Nu ska jag sova och ni där hemma ska snart vakna!!

Godnatt till mig och godmorgon till er!!!


Justin Bieber

Jag vet att jag har en liten prinsessa hemma som är 11år och totalt gillar Justin Bieber!! (min brors äldsta unge). Linnea !!! I affären som ligger bredvid mitt hus har dem en hel hylla med bara Justin Bieber kort!!! Vissa av dem spelar även hans låtar...


Odds

Vad är oddsen på detta??? Se felet på bilden!! Som hände för både mig och Maja på våra express. Gissa!!!


Mat

Har alla gånger jag ätit på skolan utom 2gånger ätit köttfärssås och makaroner.. Det regnar här idag och jag har nu införskaffat ett svart paraply.

Idag började alla lektioner och har varit på två stycken ännu. Min nästa klass börjar 18 och slutar 20:45 (sent).

Dagen började med sång och sedan engelska och dagen slutar med entreprenörskap. Det går bra, men har fått mycket uppgifter att göra hemma..





Maja, och KK

Har varit och tränat med Maja och KK (Kersti min roomie). Har ätit hamburgare med färska pommes vilket jag aldrig ätit förut var seriöst färska med skal och allt. Har varit och köpt frukost till imorgon. Har köpt ännu mer böcker (dyrt). Har inte så mycket att skriva nu är trött och ska sova. Jag köpte en KitteKatt idag i den form som dem tidigare var, platta. I Sverige har de ändrat formen på dem vilket jag inte gillar.

Får se vilken tid man vaknar av sirener utanför fönstret i morgon då...

Godnatt




Klubb

Har nu varit på en mässa där man kan bli med i massa klubbar.. Skrev upp mig på några.


Bio!

Hej! 
 
Har nu gjort mig iordning för att sova och kom nyligen hem från bio. Jag har verkligen sett fram emot att gå på bio här. Fick störta drickan även fast de var mellan. Vi såg filmen "Ted" som var en komedi, faktiskt ganska rolig, lite överdriven.. det roligaste på hela filmen var när amerikanerna skrattade åt de som vi svenskar inte als har som "normalt" som humor. 
 
 
 

Tvättat

Har precis tvättat klart.. Medan de andra åkte till stranden har jag tvättat. Har ju varit ute hela dagen i solen så har mått lite illa och känt mig lite yr.. Tror det är för jag ätit dåligt och pga solen. Tvätten luktar jätte mycket ny tvätt, köpte några kristaller som man lägger i tvättmaskinen som ska göra den ännu fräschare men jag tror jag ska lägga i lite mindre nästa gång för de luktade mycket, lagom är bättre.


Hejsan!!

Sitter nu och solar, har varit och köpt solskydd vilket behövs. Det är verkligen super varmt.


Hi!

Ligger här i mitt rum och har nyss vaknat typ. Igår var vi inte så mycket på skolans område. Vi åkte på dagen och shoppade i ett köpcentrum som ligger ca 15min bort (med bil). Detta köpcentrum är så stort att det inte går att beskriva hur stort det är. Vet inte riktigt vad jag skall associera det med för det är verkligen jätte stort. Hade bara två timmar på mig vilket gjorde det lite stressigt men kommer antagligen åka dit fler gånger. Jag provade starbucks igen, smoothie och denna gången var den mycket bättre så nu dissar jag inte starbucks längre.. Tjinii Bikini min tidigare sambo i Umeå sa att jag ska prova frappuccino där, de får bli en annan dag. Senare på kvällen hade vi ett födelsedagskalas för en kille i våran grupp. Vi åkte ut på staden på kvällen i den största taxin jag har åkt i.
 
 
 
 
 
 
Nu skall jag gå till parken men måste först köpa solskydd. 33grader ska de vara idag. 
 
Susanne
 
 

Hypnos

Var ju på hypnos igår och det såg ut. Typ halva publiken ville bli hypnotiserad annat hade det varit i sverige. Men tydligen var det bara vissa som var mottagliga för det så att folk fick gå av scenen allt efter som. Vet inte däremot om jag riktigt tror på det. Tydligen så var den en erfaren hypnosare 30 erfarenhetsår.  Har nyss varit och tränat vilket var så bra, kommer att bli bortskämd med att ha träningshallen så nära mig tar lixom 3min att gå dit typ. 
 
 
 

Huset är läskigt

Huset brevid varåt hus ser ut på detta viset.. Läskigt... 
 
 
Här under är ett annat  hus.. Många har flaggor... 
 
 

McDonald´s

För lunch idag gick vi till McDonalds och åt ett meal. Gotti gott gott. Är ju tvungen att prova det när man är in the USA. Tog typ 20min att gå dit och 20min att gå tillbaka (såklart att vägen dit är lika lång som tillbaka, aja). Sedan var vi på en WOW öppnande grej som är välkomnande av alla studenter som är nya, de var dans och välkomnande av skolans rektor. Mycket folk var det iaf där och nu är det grejer resten av veckan som händer. Verkar som de kommer folk till våran lägenhet nu ikväll men jag tänkte gå ur denna lägenheten till ett event, hypnotisera grej vilket skall bli kul och se. Jag själv skulle aldrig ställa upp på att bli hypnotiserad men titta på andra kan man ju alltid göra. 
 
 

Sitter på en trappa i solen med Maja och har ätit Kina. Vi var och köpte sallad och på vägen hem kom vi på att vi skippar salladen och kör på Kina i solen. Vi var tidigare i parken och käka lite and solade.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9f0e087c31944002ade.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9f0e087c31944002ade.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9f0e087c31944002ade.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9f0e087c31944002ade.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9f0e087c31944002ade.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9f0e087c31944002ade.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9f0e087c31944002ade.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9f0e087c31944002ade.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9f0e087c31944002ade.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9f0e087c31944002ade.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9f0e087c31944002ade.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9f0e087c31944002ade.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9f0e087c31944002ade.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9f0e087c31944002ade.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9f0e087c31944002ade.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9f0e087c31944002ade.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9fee087c3192a002bbb.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9fee087c3192a002bbb.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9fee087c3192a002bbb.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9fee087c3192a002bbb.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9fee087c3192a002bbb.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9fee087c3192a002bbb.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9fee087c3192a002bbb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9fee087c3192a002bbb.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9fee087c3192a002bbb.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9fee087c3192a002bbb.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9fee087c3192a002bbb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9fee087c3192a002bbb.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9fee087c3192a002bbb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9fee087c3192a002bbb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9fee087c3192a002bbb.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036b9fee087c3192a002bbb.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036ba4ce087c31937002bc5.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036ba4ce087c31937002bc5.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036ba4ce087c31937002bc5.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_5036ba4ce087c31937002bc5.jpg" class="image">


Soooool!!!!

Det är så varmt och jag älskar det!!!! Sitter och solar och väntar på Maja.. Hon har sitt möte nu. Mitt möte gick toppen.. Jag är ledig varje fredag vilket gör det möjligt att göra weekends..


Fint väder

Idag verkar bli en toppen varm dag oxå. Idag ska jag på ett möte om vilka kurser jag ska läsa (typ bekräfta mitt schema). Köpte böcker igår för typ 3000kr till mina kurser, det är dyrt med böcker. Men systemet att beställa dem på var enkelt ska senare idag och hämta dem på bokhandeln.

När jag kom hit frågade jag om man kunde dricka vattnet och det kunde man. Det är klart att personer som bott här hela deras liv tycker att vattnet går och dricka MEN, när jag drack vattnet...det smakar typ som att det är klor i det så jag försöker att undvika att dricka det. istället har jag köpt platta med vatten som jag precis tog den sista ur så ska köpa lite mer idag.


Kakor

Jag måste bara skriva om mina kakor som jag åt igår, jag vet de kanske inte är det mest nödvändiga att skriva om men det beskriver hur fina personer är här. Jag fick två större kakor igår och hade kunnat få fler eftersom det fanns massor av de på grillningen på kvällen men jag valde att stoppa intaget vid två.

Kaka nr 1: jag var så hungrig innan lunch och köpte en banan i en matsal/restaurang och den bananen gick seriöst inte att skala, först tänkte jag inte gå tillbaka med den....Men jag var mig verkligen hungrig ....så jag frågade en "tant" bakom kassan om de hade andra bananer och höll upp min banan och hon tyckte så synd om mig som hade fått en SÅ dålig banan och sa direkt att jag skulle ta en annan frukt, (de hade inga andra bananer) men hon ville att jag skulle ha dessert oxå eftersom det faktiskt var lite synd om mig som hade fått denna omogna bananen.....och då valde jag en kaka. De ska tilläggas att detta på bord med kakor och frukt och grejer är det även större grejer på som tårta och så... om man vill äta sötsaker finns det gott om dem.


Kaka nr 2: vi var ju på tur igår för att kolla hur det ser ut i omgivningen här. Och jag frågade såklart om det fanns något bra bageri i staden (varför jag undrar detta vet jag faktiskt inte). När vi går förbi ett bakery så frågar Ashley om vi vill gå in och titta lite. Hmm hur ofta går man in på ett bageri och bara tittar lite. Jag har aldrig förut gjort det iaf ?! Men klart vi vill.. Väl inne berättar Ashley för kvinnan bakom disken att vi är internationella studenter som visas runt i staden.... Och "tanten" där inne var så glad och trevlig och ville såklart att de internationella studenterna skulle ha en varsin kaka...


Kakor gör mig glad...


Hej

Jag vaknar typ alltid innan 7 här hoppas att de kommer att ändras för jag behöver ju inte vakna tidigt om jag inte börjar tidigt speciellt när jag inte ens somnar tidigt.. Igår kväll hade vi grillning allt var så organiserat med mat och så. och efter det var vi ett gäng som gick till våran lägenhet och umgicks lite. Tänkte somna om lite nu eller ja jag tänkte försöka iaf.


Runt

Idag har jag varit på tur runt alla olika byggnader på universitetet, om områden runt.. Tidigare har det varit college men nu är det ett universitet. Alltså är såå glad att jag har träningscentret ett kvarter ifrån mig, var riktigt fint faktiskt. Nu ska jag vila lite sedan är det grillning ikväll.

 


Förtydligande

Bor på nedre våningen i lägenheten där nedre balkongen är och inte i källaren:)..


Fint väder

Super fint idag! Står utanför huset och väntar på tjejerna jag bor med.. Jag är först??!!! Här bor jag . Långt ner vid balkongen, har fönstret till vänster till sovrum.

 


God morgon!!!

Nu provar jag detta med tidsinställt inlägg eftersom jag ville säga godmorgon när ni vaknar. Jag ligger nog själv och sover nu på min vita kudde. 
 
SÅ: 
 
 
GOD MORGON 
 
Ha en fantastisk dag!!! 
 
 
/SUSANNE
 
(Bilden här nedan är på mitt förhoppningsvis liknande sköljmedel. Det är som små grus vilket luktar nytvättat det man skall läggas på kläderna i maskinen när man tvättar så de blir gottiga tror jag, var ju tvungen att köpa för att prova. Vi har tvättmakin i våran källare, skillanden här mot sverige är att det kostar, man lägger pengarna i maskinen).  
 

Godis!

De finns så mycket godis här som man vill prova, synd att det faktiskt inte är nyttigt med godis.  Hur mycket än USA´s företag försöker inbilla befolkningen det. Det står seriöst på flera godis och sötsaker= no fat. Ok, men sockret och allt annat skit i det då, hmmm??? Jag trodde att jag skulle sakna den svenska maten men jag tycker att det finns ganska mycket här som är likt den svenska maten och godiset är tillräckligt bra oxå.. även fast jag fattar att det inte är nyttigt för mig :) 
 
För ni som känner mig vet ju att jag TOTALT älskar godis!!!! 
 
 
 

Vilken dag!

Har seriöst tyckt i mig ett helt paket med M&M´s nu vilket är sååå gott. Jag är nu i lägenheten och ligger i min säng som är på 80cm (bred). Det vi gjort nu i två dagar är att få information om vad som behövs vetas. Känner mig lite som en tant just nu för att alla ska typ på BIO men inte jag... Då kan man fråga sig: VARFÖR? jo för att jag är trött och jag har sett filmen så jag bestämde mig i konsultation med en som heter Ashley att stanna hemma. Det är även skönt med lite tid för mig själv då jag hela tiden har någon runt mig typ. Tog nu i kväll en smoothie på starbucks vilket man hör i sverige ska vara typ super duper men jag vet inte om de var så speciellt. Kanske kaffen är bättre, men jag dricker ju inte kaffe. Nu ska jag skriva lite och kolla scheman och kurser å så hoppas att alla sover gott i sverige nu, här är klockan snart 20:00.

Susanne

 


Räkning!!!

Sverige!! Vi ska vara glada att vi har fri skola!! Skolan som jag går på här kostar ca 260 000 per år. Nu har vi varit på betala räkning grej..


Nu börjar dagen

Äter lite frukost (igen). Här Sitter vi denna vecka


Godmorgon!!

Sovit ganska bra denna natten!! Vakna av trafiken, det är ganska mycket mycket trafik där vi bor. Det är inte alla som Sverige om man tänker att mellan städerna är det uppbehåll. Där vi bor här är det stad efter stad efter stad så det är såå stort. Om man tänker typ som i Sverige ligger områden efter varandra här är de samma fast i städer. Här är bild på vårdat kök med gasspis.. Hur man använder en sådan vet jag inte men det finns andra som vet (som tur är). Andra bilden är utsikten från vår balkong vilket är stor, men vi har inga möbler där. Vi har varit tvungna att köpa de mesta. Även köksgrejer som pannor och tallrikar. Nu ska jag gå till duschen!!! Ny dag, idag ska jag öppna ett amerikanskt konto på banken.

Susanne


Godelinatt!!!

Nu ska jag försöka sova, massor av trötthet i mig nu... Syrsorna låter här utanför fönstret, mysigt låter exakt som om man tänker regnskogen blandat med lite bilar typ storstad och tåg som tutar och sirener som låter från ambulanser mm.. Speciellt ovant men helt okej!!! Alltså seriöst vilka Bakverk de finns här man vill ju äta allt.. Tur att jag har gym, pass och simhall ett kvarter från mig.. Så bra.. Det bästa är att jag har fått ett kort så jag kan träna hur mycket jag vill.. aja sova var det visst!!! Godnatt !!!


Susanne


Bada inte med hårtorken!!

Var ju och shoppade lite idag med var tvugen att ha ny hårtork och plattång då det blir för lite energi via adaptern till hårtorken (plattång hade jag inte med mig men köpte en iaf kosta typ 90kr). Denna lapp är fastklistrad på sladden.............. och jag ska försöka att inte bada med den..... 
 
 
Nu kommer Maja snart. Vi ska ta en promenad och kolla runt lite, vi är like totalt borta i dessa kvarteren. 
Hoppas iaf på att sova ordentligt natten som kommer är super duper mega trött!!! 
 
Puss!! 
 

Skor

Hej hopp! Kom just till lägenheten och har egentligen massor att berätta men det finns inte tid för massa skrivande. Men det konstigaste i detta landet just nu är att alla har skor på sig jämt.. Från morgon till kväll.. Så jag springer runt här med mina sandaler.. Har suttit på föreläsningar hela dagen och även haft ett prov i engelska. Har även varit på walmart idag igen och köpt hårtork och plattång. Min hårtork blåste så dåligt via adapter så var tvungen att köpa. Idag blev vi alla studenter bjudna hem till skolans rektor och fru för middag om två veckor ska vi dit (kul ju). Dom hade tydligen en jätte liten hund. Alla är jätte snälla och hjälpsamma här.
Susanne


Rörigt!

Blev lite rörigt att hänga med i vilka bilder som hör till vilken text kanske just nu eftersom att det inte gick att ladda upp bilder till text för mig.. Hmm hoppas att det kommer att fixa sig. Jag skriver ju oftast från mobilen för att det är så enkelt att fota med lägga upp bilde rmed den.. Nu ska jag ta en powernap på 15 min sedan upp och duscha!!
 
Susanne

Går inte att ladda upp bilder med text så det får bli på detta viset.. Först bilder sedan text:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3870302/images/2012/pic_503218c0ddf2b32a2e0004e6.jpg" class="image">


Mitt rum!

Var ju och handlade igår och ville ha en affisch till mitt rum för att göra det lite mer hemma. Skulle ta en där det var lite text och blommor typ lagom fin sådär .. Oxå kom jag till rummet och ser att det står typ Xbox 360 i hörnet på rullen.. Den visar sig att istället blev det en överbeskyddare som sitter över sängen.. En svart affisch med en fighter på!! Vad är lixom halo för spel?! Antagligen krig eller rymd eller något .. Här bor jag och jag har en egen garderob eller två faktiskt.



Bilder till texten nedan


Bilder till texten nedan


Thats it!!!

Nu är första dagen slut och det dunkar i kroppen för jag är sååå trött! Vi började dagen (med vi menar jag Maja och mig själv) med att duscha och göra oss klara. Maja bor i korridor där alpha phi håller hus (america, poppis tjejerna, snyggingarna, hottisarna) alltså igen allt är verkligen som på film. Sedan tog vi en promenad till ett café för frukost. Här är det ljust bröd som gäller och fast food .. Men när vi senare gick in på mataffären insåg vi att det går att äta nyttigare om man vill, tur det.. Min mage pallar inte av vitt bröd, pommes och fried kyckling. En tjej hämtade mig och M (Nu får Maja heta M för hon kommer nog nämnas mycket här) och körde oss till lägenheten där jag bor nu. Delar lägenhet med 3 tjejer vilken verkar vara bra tjejer. Vi åkte alla till walmart och där shoppade vi järnet.. Vi började med egna vagnar jag och M men gick sedan ihop och delade vilket avslutade med att vi återigen skaffade varsin vagn vid kassan och delade upp allt.. Och fy bubblan vad billigt det är med de märken man brukar köpa i sverige .. Här kastades det i både de ena och andra i vagnen , men de bästa var min svarta kudde som är en kram kudde vilken jag bara var tvungen att köpa.. Sååååå skön att ha i sängen här, den kostade 91 kr så det är verkligen billigt. Köpte även en spegel för 84kr, måste ju ha en spegel och då var det en helkropps. Lite godis, lite smink, tvättmedel, schampo, mmm köpte även en mobil för 15usd vilket blev en LG svart med kamera och allt så nu har jag en amerikansk mobil med nytt nr, kan vara bra att ha. Inne på walmart ville man egentligen handla mer men man fick hejda sig lite. De hade så många olika roliga avdelningar bland annat scapbook, pinata. Shoppingen avslutades med en Smörgås på subway och då var man hungrig.. Nu är jag trött som bara den.. Syrsorna trallar utanför fönstret och då var det dax för natti natt.. Lägger in lite bilder från dagen utan tex så man får lixom fantisera lite eller fråga med kommentar vad det är som händer egentligen. Natti natt här ifrån även fast det är morgon i Sverige

(detta blev uppladdat sex timmar senare för att något blev fel med bilderna när de skulle överföras) ( laddar upp bilderna i ett nytt inlägg ovan då de inte funkade als)

 


Framme

Efter att varit vaken 25tim igår var vi äntligen framme. Det Blev 4tim sent flyg. Har nu fått typ några timmars sömn och ligger i en säng i samma rum som Maja som är mitt sällskap från Sverige. Idag ska jag åka till lägenheten jag ska bo i. Flygningen här i USA: jag har aldrig fattat hur mycket folk det funnits här för än nu. Mellan new york och Cleveland var det seriöst ljust hela tiden av lampor och bostäder på marken under. Det finns alltså ganska mycket människor här. Bland det första vi möttes av utanför fönstren i new york var ikea varuhus. Det känns ganska overkligt allt just nu och jag vet typ inte Något av vad som kunde hända utom att idag ska vi till walmart och shoppa det vi behöver till resan. Jag insåg att jag behöver en sån grej som gör att jag kan ladda(andra uttag här) kan ju inte ladda något just nu.

Tjingeling
Susanne


Frisör time

Sitter hos frisören och firrar frillan, skönt. Ska efter detta träffa Sophie och sedan blir det fixande inför imorgon för då blir det resa av. Känner mig ganska lugn men pirri pirr är de i hela kroppen.. Ville ha med lingonsylt men med osäkerhet över om man får ta in det blir de knäckebröd istället.

Susanne


Hello!



Detta blir mitt första inlägg vilket är väldigt spännande. Jag ligger just nu i min säng och dricker en smoothie med blåbär, björnbär och jordgubbar, gotteli gott gott. Jag åker till USA på lördag och flyttar dit för nästkommande termin, ska studera lite kurser i business, entrepreneurship, work matters och jag ska även gå "studera" singing class vilket skall bli jätte kul. Skolan som jag ska på är en ganska estetisk skola så de har ställt shower på Broadway vilket jag tycker är jätte roligt. Jag kommer att bo i en lägenhet on campus med tre tjejer . Nu är mitt största problem vad skall jag ha med mig, hur många skor? Hur många jackor? Vill ju inte ha en full väska när jag åker dit utan vill ju ha lite luft i väskan som jag kan fylla under min tid där. Nu ska jag bege mig ut i solen mot älven och ett varv runt. Solen har ju faktiskt bestämt sig för att vara framme idag.

Susanne

 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0