Inställt hela veckan!!

Då strömmen är utslaget på campus är alla klasser inställda för resten av veckan.. Det verkar fortfarande vara bara vi i vårat hus som har el vilket vi är jätte glada över. Maja flyttar in i våran lägenhet tills hennes hus har fått ström igen. 
 
Detta är meddelandet som vi fått: 

BW Berea Campus Classes Canceled Until Monday, November 5

Due to storm damage and the uncertainty of when electrical service will be restored, Baldwin Wallace University has decided to cancel classes for the remainder of the week.

We encourage students, who are able, to return home at this time.

Students who are unable to get home should contact their RA immediately. 

When power does resume, students will be notified and be welcomed to return to campus.

This closure only applies to the Berea campus. Classes at BW East will take place on a normal schedule.

Please check back for updates!

 


POWER

Ingen har stöm på hela campusm, UTOM vi i "Floreske" som huset heter som jag bor i. Var utan ström till 12 på förmiddagen men sedan har det varit igång.. Vi är så glada över att ha stöm. Lycka! ALLA lektioner var inställda idag och fram till 12am imorgon, kommer besked klockan 10am om det blir några lektioner resten av dagen eller inte.. Stormen har ju gjort många utan stöm och vårat område är ett av dessa. Men det har inte blåst så mycket idag, men det har varit massor av regn, det slutar aldrig att regna... Hoppas att ni har det bra där hemma!! 
 
 
 
 

Kalas!! Julia 26år!!

Jippi och Hurra för Julia!! Hon bjöd in oss alla till våran egen lägenhet igår kväll fast hon fyller idag Måndag.. Hon beställde pizza och hade köpt tårta och massa gott.. Julia är en väldigt fin person och otroligt smart, hon är världens bästa på att organisera sina papper (det är jag impad av). Vi hade även köpt tårta till henne så det blev två tårtor.
 
 
 
 
 
 

Nu är Sandy här och blåser

Jag har ju blivit tillsagd att det inte skall vara så farligt med stomen här.. Men hu vad de regnar och blåser, ska tydligen bli värre. Men inte alls lika farligt som på kusten..Men KeKe sa att hon hade hört att de skulle blåsa här 104km/h.. Jag och mina roomies har nyss varit och handlat på wallgreens. Jag köpte lite mat, vatten och ett ljus.. De små ljusen var slut.. Det piper av blåsten.. Det gick inte att betala med kort och de kunde inte se priset på varorna genom datorn så att de sprang en kille runt i butiken och kollade vad alla varor kostade som folk köpte.. Tur att man har kontanter.. 
 
Jag var på lektion nu i kväll och hade prov, strömmen gick säkert 10 gånger under testet. Vi sitter vi och pratar och funderar över om det blir någon skola imorgon. 
 
Trafikljusen fungerar inte heller nu... 
 
Nu ska jag dricka lite tee.. Detta blir bra... Om det blir jätte farligt med stormen tänker jag gå in i min garderob... 
 
 
 
Jula tyckte att vi skulle köpa denna maskin att ha under stormen.. 
Strömmen gick på mataffären flera gånger under våra 30min där.. 
 
Mörkt!
 
Ett ljus och en lampa blev investerat.. Har även två små nyckelringslampor.. En som jag fått av pappa... 
De stod i kassan och räknade allt på miniräknare.. 
 

Stormen Sandy!!

Hej! Här är de regn och blåst, vad jag hört så kommer de inte bli någon storm här där vi bor mer än massa regn och blåst... Tycker att det är lite läskigt med denna stormen faktiskt..
 
För den som missat nyheten kan ju klicka sig in på någon av länkarna nedan: 
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15685839.ab
 
http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-20113620

Cedar point

Igår kväll så åkte vi en timme bort till en park som heter Cedar point där de har halloween helg.. Det var regnigt och inte alls bra väder, så kallt, vädret kan växla ordentlig här. Men jag åkte två karuseller och spelade lite spel.. 
 
 
 
 
Vi åkte dit i en skolbuss.. tog ca en timme. 
 
Stor park, gick inte igenom hela.. Åkte faktisk denna banan till vänster. 
 
 
 
 
Det var verkligen kallt och regnigt. 
 

 
Gick och åt lite efter första åket.. Men Maja, Amin och Tim gick och åkte frittfall. 
 
Åkte lite HÄST!! 
 
 
 
 
 
 
Denna karusell var roligast av de två som jag och KeKe åkte. 
 
 
 
Vi gick sedan till en hall med massa spel. 
 
Kastade lite..
 
 
 
Rulla lite.. 
 
Bowla lite.. 
 
Detta kortet är ju för kul.. 
 
 
 
 
Tog halloweenfoto.. 
 
KeKe åkte lite bil. 
 
Jag slog lite ekorrar... 
 
 
 
Värmde oss lite för andra gången.. 
 
Spelade lite dans..
 
Och air-hockey.. Hur kul som helst.. 
 
22:45 gick bussen tillbaka.. 
 
 Åh Maja hon hade köpt nya glasögon.. 
 
 
Innan vi gick hem gick vi till maskinerna och köpte lite mys för att sedan kolla på scream och sova.. 
 
 
/Susanne
 

Regn

Igår när jag skulle gå och prata med två lärare (igen av dem var på sitt kontor, suck). Så såg det ut på detta viset..
En liten inblick i min vardag..

Glass i United States

Igår efter jag och KeKe varit och ätit middag gick vi förbi Giant Eagle för att köpa glass och skokräm (vilken kombination). 
 
 
Hela denna sidan till vänster är full med glass, och då finns det även mer i butiken. 
Åh Jag hade såå svårt att välja glass... 
Jag valde dessa.. Hur goooda som helst. Små förpackningar oxå vilket är super bra. Och.......
Sedan köpte jag denna hallonsorbet .. Och den som vill komma hit och smaka på den är välkommen, helt perfekt alltså.. Jag har ju någon grej för glass och sorbet. Kanske för att jag är tidigare glassbilsförare.... 

Har inte tid att vara sjuk

Jag har haft ont i halsen och kännt min trött och hängig en längre tid nu och igår kände jag att det var värre... Så jag gick till farbror doktorn. Vi har ett hälsocenter på skolan som är en mottagning med läkare och sköterskor (hur bra som helst). Så nu går jag på antibiotika, tur det för jag har verkligen inte tid att vara sjuk eller bli sjukare. Detta är mitt plugg som ska vara klart nästa veckas, så kanke ni förstår varför:
 
1: Prov entreprenörskap på 7 kapitel.
2: Prov business på 6 kap.
3: Grupparbete entreprenörskap intervju med 15 personer och skriva en rapport till.
4: Quiz prov i engelska "gramatik".
5: Quiz  prov i engelska "prata och skriva".
6: Uppsats i egelska. 
 
Jag hoppas av hela mitt hjärta att veckan efter det blir lite lugnare. Så min helg blir inte mycket annat än att läsa och skriva. (utom ikväll minsann). 
 
Efter att jag varit hos doktorn igår så gick jag först på lektion och sedan hem och sov. När jag vaknade så gick jag och KeKe och käkade hamburgare. 
 
Här är hos doktorn.
 
Han kollade både öron, näsa och hals. 
Fick påse med detta i. Halstabletterna var super bra faktiskt. 
gick efter doktorn på engelska och satt tio minuter i solen och pratade lite innan jag gick hem. Var ca 25 grader igår, skööönt. 
När man går omkring så går folk runt med sommarkläder och de känns fel när man kollar på naturen dår löven faktiskt har börjat falla av träden, fast samtidigt det är ju varmt, klart man vill klä av sig när det är 25+.
 Blåste lite gjorde det faktiskt oxå. 
Sedan var det bara att gå hem och lägga sig för att sova lite. Har börjat kolla på film på youtube. Hur bra som helst ju, dem har hela filmer för den som inte visste det. 
När jag vaknade gick jag och KeKe till CornerStone och åt. Var superduper hungrig. 
Alltså hur god mat som helst har de där.. I love.. 
 
Restaurangen ligger downtown Berea. 
 

Macka

Hade någon velat ha detta som pålägg på mackan?? Eller smörgåsen?? Jag tackar då nej till det.. Serveras som pålägg här på campus... Men igår hade dem en stod och gjorde sushi vilket jag och KeKe gick och köpte.. Dom har lite olika måltider att välja på varje dag.. 
 
För mig är detta godis.. 
 
Gott.. 

Skiner

Hej hopp! Har idag haft prov efter det gick jag och handlade lite mat och när jag kom hem insåg jag att jag inte hade några nycklar. Jag har blivit van med att det alltid är någon hemma så jag tar inte alltid med mig dem. Men jag var tvungen att gå på lektion så jag ställde kassarna i källaren. Senare på dagen satt jag och Julia på balkongen och pluggade, sommar är de plötsligt här igen. Sedan var det till biblioteket och plugga med ett grupparbete. Och nu har jag nyss ätit köttfärslimpa vilket jag mmmmmm tycker är fruktansvärt gott (Sophie de gillar jag :). 
 
 
Puss!
 
 
 
 
 
 
 

Lite väder....

Värme men höst.. Idag har det varit regn och igår var det sol. Men det är lite konstigt att tempraturen håller sig nu mera runt 20 grader fast åhh vad det är skönt. För mig är det okej bara det är varm, jag gillar ju regn.. 
 
 
 
 
 

Niagara falls

På vägen hem från Toronto så åkte vi förbi Niagara fallen på Kanadas sida. Det var fint.. Vi hade tänkt tagit en tur på båt men vi vart så trötta så vi skippade det och promenerade längst fallen istället.. Det var verkligen fart på de dära fallen då man kunde känna stänk från det där vi gick.. 
 

 
 
Tog en liten Power vid fallen.. 
 
 
 



 
I bilen på vägen hem var jag så lycklig att jag bara var tvungen att fälla några tårar.. Och vad jag å Maja sov varvat med skrattade under bilturen hem i baksätet.. 

Toronto

Jag älskar Toronto.. Vi åkte ju till Kanada i Fredags och kom hem igår på kvällen. Vilken helg det har varit. 
 
Började klockan 06:00
 
Fint väder var de... 
Stannade och åt på Wendys vilket jag och Maja tyckte såg ut som en fejkad Pippi.. 
 
Nedan kommer lite bilder:
Otroligt häftig stad. 
 
 
 
'
 
 
 
'
Detta shopping ställe var det det tredje största i Kanada.. 
a
j
 
Vi hittade ett ställe på vägen dit som hette Tim´s som blev totalt vårat favvo ställe.. Där åt vi frukost varje dag och ibland även Lunch.. Bagels och Muffins
 
 
 
 
 

Sova 3tim

Hej hopp! 
Har nyss packat klart mina saker inför roadtrip till Kanada och Toronto. Vi åker nu på morgonen klockan 6 här vilket är klockan 12 hemma i Sverige. Har ikväll varit och planerat lite med Maja och Julia över en otrolig måltid på "cornerstone" vilket är en restaurang downtown. Måste sova nu så att jag kommer upp imorgon. Egentligen ville några åka klockan 5 men aj aj sa jag så de blir klockan 6. Men jag ska inte köra så hoppas att jag kan sova i bilen. Det är jag, Maja, KeKe och Tim som åker. 
 
Ha en Trevlig helg!!! 
 
 
 

Gröt och promenad

Hejsan! 
Här började dagen med promenad följt av springtur. 
 
Nu är de höst men har inte varit så kallt idag kanske ca 19grader. 
Efter de blev det gröt och massa sång här hemma.. övar och övar inför mitt test i sång. 
Sedan var det sång.. idag skulle vi uppträda individuellt för klassen,, och jag sjöng sången "till there was you" som jag terroriserat mina roomies med. 
 
Har haft ett final exam ikväll i Gender. Jag har haft den kursen på dubbel fart så den har gått på 200% kan man säga nu under halva terminen. Har pluggat massor till de provet de senaste dagarna.. 
 
Imorgon är det ny dag och torsdag vilket betyder helg.. Men först ska jag ta mig igenom två lektioner och lämna in en karriär rapport i Business vilket jag blev klar med ikväll (har arbetat på den i en vecka nu).. Fattar inte riktigt själv hur man tar sig igenom allt plugg, men på något sätt så går det. 
 
Godnatt till mig!! Puss! 
 
 

Tjenare

Här sitter jag i min säng (igen) bakåtlutad mot min kudde. Idag var jag och Maja och fixade våra i-20. Vi och Tim och KeKe ska åka till Kanada och Toronto i helgen. Då måste vi ha påskrivet på våra papper så att vi kan åka tillbaka in i landet igen.. Ska bli kul att äntligen resa lite längre. Tar 5,5tim att köra dit... 
 
Tio saker jag gjort idag:
1: Pratat med Mamma.
2: Skrivit prov i engelska.
3: Sjungit för mina kamrater i lägenheten "till there was you". 
4: Promenerat runt på campus.
5: Ätit lunch i Union med Maja. 
6: Solat.
7: Gjort havregrynsgröt med bär och mm vad gott det var. 
8: Handlat lite.
9: Pluggat.
10: Funderat på om jag kommer att få något paket eller vykort eller brev snart, jag kollar min brevlåda varje dag komisk nog är det inte många som har min adress. KeKe hon får så mycket brev och paket jämt. Men lite brev har jag faktiskt fått fast det var veckor sedan nu. 
 
Nu när jag satt i vårat rum och pluggade så kom KeKe in och hon tyckte att de var super varmt i rummet och öppnade ett fönster. Alla i min lägenhet tycker att det är varmt när jag tycker att det är lagom... jag vill ha ca 27 grader inne tack! 
 
Godnatt för mig och ha en fantastik dag till dig!! 
Maja i solen
 
väntar på lunch
 
Efter lunchen detta.
 
 

Larm, träning och plugg

Alltså nu ligger stressen i kroppen och jag vill inte ens berätta hur många prov och uppgifter jag har denna vecka.. Jag har i alla fall bestämt mig för att försöka sova mindre för att kunna plugga mer.. Men plugget gör åtminstone mina naglar fina då jag tar små pauser och målar dem.. De blir ju bättre då eftersom man inte har så bråttom med att de ska torka. Gick och tränade ikväll och när jag kom hem och skulle koka tee började de tjuta som bara den.. Det var brandalarmet, alla springer ut utom jag som planerar (fast skyndar) och tar på mig träningsjacka, stickad tröja och jacka + två halsdukar, vill ju vara varm om man ska stå ute. Kul att vakterna som kom inte direkt skyndade sig in utan kom gående långsamt från sin bil och sa ” good evening” med leende på läpparna.  Det var några i lägenhet 7 som hade glömt popcorn på spisen.  Men nu ska jag duscha (har fortfarande träningskläder och allt på mig) och sedan plugga lite till.. Puss och kram 

 
 

Måste bara tillägga att denna kudden som jag ligger på är helt fantastisk, var ett lyckat köp. 

 


Socker

Alltså nu är det ju på detta viset att konsumtionen av socker här har varit på toppnivå. Ja och detta har ju utvecklats till något slags beroende i denna lägenhet, så nu har jag och min kära roomie bestämt oss för att slå vad.. Vi ska alltså inte äta godis eller kakor eller liknande. De flesta som slår vad om liknande saker brukar ju köra på kanske en månad iaf, vi kör på fyra dagar.. 10 dollar ligger i potten.. Nu kör vi! 
 

Hej Å hå

Hejsan! 
Nu är det kväll och syrsorna låter igen utanför fönstret, har varit 22grader idag vilket varit super härligt, synd bara att jag inte varit ute mycket utan varit inne och sysslar med annat. Har städat, pluggat och sovit. Men Idag har det varit min värsta hemlängtan dag faktiskt, jag kunde inte ens tänka på nära och kära utan att börja grina så där stod jag vid diskbänken med en gul disksvamp i handen och tårarna bara sprutade. Men men, ibland måste man ju ha sådana dagar med och jag vill ju inte åka hem för klar är jag inte här på långa vägar. Men tur för mig var ju då att även KeKe hade hemlängtan just idag och som tur va så gick vi och köpte lite hamburgare och tog hem. Härliga tider vad glada vi blev av dessa hamburgare och av vädret,
Inte för att det var sol, det var bara varmt, mer värme till oss. 
 
 
 
 
 
 

Pannkaka var det

Hej! Efter att ha varit sugen på pannkaka i ett halvår tog jag äntligen tag i saken. Det blev super gott. Har idag varit på banken och på Marc's och handlat.. Hoppas att det är bra där hemma!!!

 

 

 

 


Tjohoo

Jaha då var denna dagen över. Idag har jag bara haft massa test. Började dagen med ett individuell sång test följt av ett engelska prov. Efter det skrev jag en rapport och på min lektion nu på kvällen hade jag en presentation av en artikel och ledning av diskussion. Det är ganska mycket plugg här, men känner mig nöjd över min prestation. Det var så skönt att vara klar med dagen.. Avslutade med ett träningspass med KeKe. Och nu är det lite WebTv och mat..


Huvva!!

 
Idag har det varit endast pugg.. Vill inte ens tänka på allt jag har att göra imorgon.. Fick iof till en middag med Maja idag, de var allt jag gjort utanför studierna idag.. 
 
 
Morgonen började med Busniess.. 
 
.. och fortsatte med engelska.. Var så kallt på min lektion att jag satt med jacka å allt på.. Brrr
 
Hösten är här och så även gravstenarna i bakgrunden (halloween snart). 
 
Maja å jag hade en mysig middag.. 
 
 
Detta blev min middag....
 
Gjode samma mat denna kväll som igår. Så GOTT!!
 

Lisa

Vilket problem jag har haft med mitt namn här att det stavas Lisa Susanne Marie Eriksson. Jag vet inte hur många gånger jag har fått förklara hur det är. Att jag heter Susanne, Och även fast jag förklarar förstår vissa fortfarande inte. På våran dörr heter jag Lisa och på mitt WebExpress heter jag oxå Lisa.. Jag reagerar även på Lisa i klassrummet då vissa lärare kallar mig det även fast jag förklarat hur de ligger till... Men Lisa är väl inte så pjåkigt i alla fall..


Tror Obama gjort mig sjuk..

Idag mår jag inte toppen.. Denna Obama tripp var så kall och regnig.. Men gjort mat med vitlök och hoppas på att bli renad av de från dessa bakterier. Efter de gjorde jag lite stekt banan och äpple.. Än en gång, bubblan vad gott det är att laga mat på gas.. Nu ska jag fortsätta plugga...


Basket

Hej! 
Igår var det en hundra % bra dag. Var på basket i Cleveland, de var två par och lilla jag som kom iväg, alltså denna basket var ju fantastisk att uppleva. Jag tror verkligen att om jag gillar att titta på någon sport är de basket. Det var aldrig en lugn stund utan det var dansare och cheerleaders mellan pauserna + massa annordnade tävlingar. Tänk att dessa spelare tjänar 5 miljoner dollar om året. Efter det så köpte jag godis i en godisaffär som heter Sweet F Factory. Det var lösgodis vilket jag saknar lite faktiskt men bubblan vad dyrt det blev, 13 dollar för lite snarr, antagligen för att de är importerat godis, men det var värt varendaste krona. 
 
Denna säkerheten.. När vi skulle in på arenan var de kontroll.
 
cheerleaderna sprang runt lite hit och dit.. Fatta att det är deras jobb att stå där och vara glada och hejja.. 
 
Dessa på planen är dansare, var helt totalt super duktiga. 
Innan matchen började var det nationalsången och handen på hjärtat. 
Den var helt otroligt långa dessa spelare.. tänker att de måste göra ont att ramla när man är så lång (skämt å sido) ..
 
Hemma i Sverige är denna godishylla vardag men här är det väldigt ovanligt att se.. MMM vad gott detta var.
När vi skulle hem var de mörkt. Åkte bil dit och hem. Jag saknar sååå mycket att köra bil.. 
 
Puss! 
 

Obama!

Godmorgon är det här!
igår åkte vi in till stora staden och kollade på Obama som talade. Men så mycket folk det var, och stämningen var på topp. 
 
Åkte tidigt, 06:40am.
Åkte lite buss
Väntade lite på pendeln
 
 
Vi går på vid Brookpark..
Går av vid tower city.
 
åkte lite buss igen och promenerade till arenan där Obama skulle prata.
Var lite människor ute. 
Kön var lååång!!!
Så vi tog lite bilder för att roa oss i kön... 
Började regna i kön in.. 
Här är jag och min roomie! 
Folk sålde saker efter kön. 
Säkerheten var hög... När man skulle in var de kontroll..
Detta är Tim, KeKe (Kiresten), Julia.. Inne på området.. 
Vi tog skydd under en av läktarna från regnet.. 
 
Poliser var på taken runt om.. 
En annan polis.. 
 
SJukt hur mycket folk det var där inne.. Och folk hade på sig kassar för att skydda sig från regn.. 
 
 
Innan talet var de bön och sång.. sedan var det ca 1tim väntan och då kom han... äntligen..
presidenten.. Obama.. 
 
Jag och Julia gick två minuter innan slutet på talet (vi hörde ju iaf även fast vi inte såg) för att slippa trängas ut. 
Här är kön ut.. De gick iaf ganska smidigt. 
Vi var ju inte lite blöta.. 
Sprang till bussen 
och sprang in i Tower city.. 
Där vi köpte supergod mat... Japansk. Vilket vi åt på pendeln hem.. 
 
Tjingeling!! 
 
 

Tjingeling!!

Idag har det varit en bra dag må jag säga. Började med att gå morgonpromenad, härligt.
 
Efter det hade jag lektioner och massa ledig tid som jag pluggade på. 
 
Efter min kvällsklass så kom jag hem till två tjejer som ville ha popcorn, jag har blivit den i denne lägenhet som regerar i att fixa popcorn, och eftersom dem vill ha dem i smält socker så var det bara att börja smälta och poppa. 
 
Kvällen avslutades med en springtur och lite hoppövningar här hemma...... följt av plugg (så klart).
 
På morgonpromenad. 
 
Idag var det bra värme ca 23grader
 
Popp och smält
 
De gäller att inte bränna sockert. 
 
Glad roomie!! 
 
Efter de var de ut på gatorna och springa, jag håller mig till de stora gatorna i närheten av där jag bor.. 
 
 
Och efter de var de hoppade här hemma på golvet. 
 
 
Puss!! 

Lagat lite vettig mat

Detta är första kvällen som jag lagar mat själv här hemma (från grunden).. De blev denna lilla gryta, här skippar vi på tillbehören och kör på ren köttfärs och spenat blandat med tomat och lök. (matblogg var de här)..  
 
 
Lite lök skall brynas med peppar. 
 
Köttfärs skall stekas för att sedan blandas med tomat.
 
Och mumma vad gott detta blev. 
 
 
Nu blir de sova här igen, godnatt!! 

Eftermiddag

Hej! 
Efter jag haft min engelska så gick jag hem och tog med mig datorn och min sångbok till en byggnad här på skolan där jag har min singing class. Jag satt där i ca 2 tim och spelade och sjung på svenska blandat med engelska. I dessa små rum finns piano, spegel och notställ så det är inte mycket yta men de fyller sitt syfte.. Hit ska jag gå fler gånger. 
 
Sedan börjar det bli höst här nu och jag vet inte riktigt om jag gillar det har väl kanske varit 18 grader idag... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Handling

Mitt stora projekt idag var att handla mat. Jag hade ställt klockan på 9 för tänkte gå och handla.. Denna snoozning satte krokben för mig i två timmar vilket betyder att jag kom upp klockan 11. Promenerade bort till Giant Eagel(mataffär) och slängde ner allt som verkade någolunda bra i korgen. Det är lite förvirrande när man inte kan något om märken här, hemma vet man ju vad man får om man köper Ekströms blåbärsoppa, köper jag blåbärsoppa här vet jag inte de. Nu köpte jag ju inte blåbärssoppa utan massa annat gott som LAX, åhh vad jag har längtat efter det.. Det är väl för härligt att fylla på föråden, denna påfyllning gjorde det möjligt att rosta lite mackor ikväll. Vilket är mycket mysigare än gårdagens ihopkok.
 
 
 
 
 
 
 

The mall

I lördags så var jag så uttråkad och jag bestämde mig för att jag skulle till köpcentret, med eller utan sällskap, men fler var med på mina noter så sällskap fick jag. Eftersom varken jag eller någon annan visste vem som skulle kunna köra oss dit bestämde vi oss för att ta en taxi. Nu är de ju så att taxibilarna här är inte som i sverige, vi ringde en taxi och väntade i över en timme. När denna timmen gått ringde jag dem och frågade hur de gick för dem?, hmm, växelkvinnan hade inte hittat någon som kunde ta våran beställning så då ringde jag ett annat nummer.. Det nummret var bättre, då denna taximan kom efter ca 20min. Snacka om glada vi var i denna bilen, fulla av förväntan av vad som kunde shoppas och ätas på det stora köpcentret. 
 
I taxin. 
 
Jag åt detta.. mmmm 
 
Måste säga att jag känner mig som hemma när jag går in på en HM butik. 
 

Mat

Såhär Mycket mat blev det.. Snacka om att jag längtar hem till mammas köttbullar nu..


Bio

Hej! Kom just hem från bio.. Vi kollade på lawless, jag tyckte att den var bra. Nu håller jag på och lagar mat mitt i natten, är så trött på att äta ute. Hade inte mycket hemma så blir en hamburgare med lök.


RSS 2.0